شرکت‌های تابعه‌ی تفاس
شرکت توسعه نوآوری و فن‌آوری سینا به‌عنوان شرکت سهامی‌خاص در سال 1396 در اداره ثبت شرکت‌‌ها و موسسات غیرتجاری تهران به ثبت رسیده است. این شرکت (به اختصار سیناتک) در ابتدا یک شرکت با ماموریت سرمایه‌گذاری جسورانه/خطرپذیر در حوزه‌ی فناوری‌‌های مالی بود که تلاش می نمود با سرمایه‌گذاری در طرح‌‌های فناورانه، ارزش‌‌های خلق شده در قالب محصولات و خدمات فناورانه را به شبکه‌ی ارزش خود اضافه کند.
در سال 1402 پس از انتقال شرکت به زیرمجموعه هلدینگ تفاس و تصمیم گیری های انجام شده، موضوع فعالیت شرکت سیناتک از سرمایه گذاری خطر پذیر شرکتی به شرکت نرم افزاری مأموریتی بانک سینا تغییر کرد و شرکت سیناتک به عنوان بازوی تولید، توسعه و پشتیبانی سامانه های سفارش محور مشتری در حوزه های بانکداری دیجیتال، نرم افزارهای ستادی بانک و سامانه های BI بانک و … مطرح گردید.

مأموریت اصلی شرکت ایران برنا ارائه خدمات پشتیبانی زیرساخت فناوری اطلاعات و دیتا سنتر بانک سینا تبیین گردیده است. حوزه‌های فعالیت این شرکت به شرح ذیل می‌باشد:

  1. طراحی، تأمین، اجرا و پشتیبانی زیرساخت ارتباطی کلیه واحدهای ستادی
  2. تامین و پشتیبانی راهکارهای سخت‌افزاری و نرم‌افزارهای پایه کلیه واحدهای بانک
  3. تامین و پشتیبانی راهکارهای سخت‌افزاری و نرم‌افزارهای تجهیزات غیر بانکی کلیه واحدهای بانک
  4. طراحی، تامین، پشتیبانی، نگهداری راهکارهای امنیتی فناوری اطلاعات و تجهیزات امنیتی
  5. تامین، پشتیبانی و بروزرسانی تجهیزات الکترونیکی بانکی و ماشین‌های اداری
  6. طراحی، تأمین، اجرا، پشتیبانی و توسعه کلیه مراکز داده بانک
  7. طراحی، تأمین، اجرا (نصب)، پیکربندی، پشتیبانی و بروزرسانی تجهیزات ارتباطی، شبکه و سرور
شرکت‌های غیرمدیریتی تفاس
شرکت پرداخت اول کیش با نام تجاری (جیرینگ) از سال 1389 به عنوان نخستین و معتبرترین ارائه‌دهنده خدمات بانکداری و پرداخت موبایلی در کشور فعالیت خود را آغاز کرد.
جیرینگ با هدف تکمیل سبد محصولات سازمانی خود و با مطالعه گسترده بر روی صنعت فین‌تک (Fintech) برنامه‌های جامعی برای ارائه خدماتی مبتنی‌بر ولث‌تک (Wealthtech)، لندتک (Lendtech)، پی‌تک (Paytech) و اینشورتک (Insurtech) دارد. قابلیت‌های ویژه محصولات سازمانی جیرینگ اکنون این شرکت را به انتخاب نخست مشتریان سازمانی در حوزه خدمات مالی دیجیتال مبدل ساخته است زیرا که پاسخگویی به تمامی نیازمندی‌های شرکت‌های فعال در عرصه صنعت بانکداری و پرداخت (PSP) کشور از جمله ماموریت‌های جیرینگ است.
در سال 1402 پس از انتقال شرکت به زیرمجموعه هلدینگ تفاس و تصمیم گیری های انجام شده، موضوع فعالیت شرکت سیناتک از سرمایه گذاری خطر پذیر شرکتی به شرکت نرم افزاری مأموریتی بانک سینا تغییر کرد و شرکت سیناتک به عنوان بازوی تولید، توسعه و پشتیبانی سامانه های سفارش محور مشتری در حوزه های بانکداری دیجیتال، نرم افزارهای ستادی بانک و سامانه های BI بانک و … مطرح گردید.

شرکت دانش بنیان آریا همراه سامانه در اول شهریور ماه 1385 با هدف گسترش زیرساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور با تکیه بر دانش و تجربه اساتید نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر به صورت سهامی خاص به ثبت رسید.
آریا همراه در پی دستاوردهای چشمگیر خود در زمینه پروژه ها و خدمات مرکز داده و با توجه به تحولات روز جهانی در عرصه فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی به تدریج در صدد گسترش زمینه های کسب و کار خود برآمد و موفق شد در مدتی کوتاه در حوزه های گوناگون صنعت ICT با شرکت های تراز بین المللی رقابت کند. امروز  آریا همراه سامانه با 9 مرکز کسب و کار در زمینه های گوناگون ICT و IT یکی از بزرگترین شرکت های پیشتاز در ارائه خدمات و راهکارهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران و خاورمیانه به شمار می رود.

شرکت خدمات ارتباطی و الکترونیکی ایرانیــان­ نت، اولین و تنها دارنده مجوز ایجاد شبکه دسترسی پهن ­باند کشور مبتنی بر فیبر نوری درسال ۱۳۹۰ و با هدف ایجاد شبکه دسترسی فیبر نوری در سطح کشور و همچنین ارائه خدمات ارزش افزوده تشکیل شده است. این شرکت به عنوان چهارمین اپراتور ملی مخابراتی کشور بر مبنای پروانه صادر شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فعالیت می­ نماید. شرکت ایرانیان نت با اخذ پروانه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ایجاد شبکه ملی دسترسی فیبرنوری در ایران را از آبان ماه سال 1391 آغاز کرده است. شیوه انتقال اطلاعات در اپراتور چهارم (شرکت ایرانیــان­ نت) براساس استفاده از فیبر نوری بوده و توان انتقال انبوهی از اطلاعات به شیوه­ای امن­ تر و با شکلی کارآمدتری در مقایسه با شیوه­ های سنتی خواهد داشت. ايرانيــان­ نت، بابهره گیری از این شبکه پهن باند قادر است ضمن ارائه انواع سرویس­ های متنوع و به­ روز، ارتبـاطی، پايـدار و مطمئن به ارمغان آورد.

شرکت بازار هوشمند سینا با نام اختصاری دیجی سینا در سال 1395 تأسیس و از ابتدای سال 1398 شروع به عملیات بازرگانی نمود. این شرکت فعالیت خود را در حوزه‌های ذیل طی این سال‌ها توسعه داده و علاوه بر بازارگاه دیجی سینا یکی از محصولات شاخص آن SCF می‌باشد:
راه اندازی بازار الکترونیک خرده فروشی(B2C) و بین شرکتی (B2B) در گروه بنیاد مستضعفان
ارائه راهکارهای تأمین مالی زنجیره تأمین (با اولویت شرکت های بنیاد مستضعفان)
 ارائه راهکارهای فروش اقساطی کالای بادوام
 کاهش هزینه های مبادلات تجاری در بین شرکت های گروه  بنیاد مستضعفان

سنباد، پلتفرم جامع بانکداری باز و سرویس‌های دیجیتال مبتنی بر داده با استانداردهای جهانی به‌تمامی بازیگران اقتصاد نوآوری ایران از جمله کسب‌وکارهای تجارت الکترونیک و فین‌تک است که با تصمیمی مشترک از سوی بانک‌های برتر کشور فعالیت خود را به صورت رسمی از بهمن ماه 1399 آغاز کرد.
کنسرسیوم بانکداری باز سنباد متشکل از بانک‌های پیشرو در تحول دیجیتال از جمله بانک‌های پارسیان، انصار (بانک سپه)، سامان، پاسارگاد، ایران‌زمین، سینا، شهر، کارآفرین و موسسه مالی و اعتباری ملل در راستای حرکتی نوین در زیست‌بوم بانکداری و اقتصاد نوآوری به شمار می‌رود.
سنباد با استفاده از زیرساخت قدرتمند با معماری نوین، تجمیع و ارائه مجموعه ای از خدمات بانکداری و Open API استاندارد تلاش کرده‌ است تا تجربه‌ای کامل، یکپارچه و منحصربه‌فرد از خدمات را برای شرکت‌ها و ارائه دهندگان خدمات مبتنی بر اقتصاد دیجیتال ارائه دهد.

شرکت تجارت الکترونیک کارامهر قشم با برند کارت اعتباری ایرانیان به شماره ثبت ۴۹۷۳ به عنوان یک استارتاپ دانش‌بنیان فعال در بخش خدمات پرداخت الکترونیک در حال حاضر در حال ارائه خدمات زیر ساختی و نرم‌افزاری در زمینه‌های ذیل میباشد:
سامانه ایجاد کارت تخفیف و اتصال کسب و کارها جهت افزایش فروش
سامانه ایجاد بن‌ کارت الکترونیک فروشگاه‌ها
سامانه باشگاه مشتریان برای برندها
سامانه ایجاد کرات اعتباری جهت فروش اقساطی محصولات
سامانه ایجاد خدمات رفاهی سازمان‌ها و ارگان‌ها
ارائه شیوه ها و متدهای نوین پرداخت بدون کارت و کارت خوان