هلدینگ توسعه فناوری اطلاعات سینا https://tfas.ir Mon, 19 Dec 2022 13:23:35 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.2 https://tfas.ir/wp-content/uploads/2022/11/cropped-fivicon-32x32.png هلدینگ توسعه فناوری اطلاعات سینا https://tfas.ir 32 32 BPMS چیست و کاربرد آن در صنعت بانکی https://tfas.ir/bpms-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af-%d8%a2%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d9%86%da%a9%db%8c/ https://tfas.ir/bpms-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af-%d8%a2%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d9%86%da%a9%db%8c/#respond Sun, 18 Dec 2022 04:54:59 +0000 https://test.tfas.ir/?p=1084 سیستم‌های مدیریت فرایند کسب و کار یا bpms به مجموعه فعالیت‌هایی برای همسو و یکپارچه‌کردن فعالیت‌ها و فرایند‌های سازمان گفته می‌شود. این فعالیت‌ها با استفاده از تکنولوژی و فناوری‌های جدید امکان‌پذیر است که نتیجه آن باعث افزایش رضایت مشتریان سازمان خواهد شد. برای سیستم bpms نرم‌افزار های مختلفی ارائه شده است که باعث تسهیل در فرایندها می‌شود.
بی پی ام که مخفف (Business Process Management) به معنای مدیریت فرایند کسب و کار است، روشی است برای بررسی و کنترل فرایندهایی که در یک سازمان یا ارگان اجرا می‌شوند. در واقع این یک متدولوژی موثر است که در شرایط بحران برای ایجاد اطمینان از اینکه فرایندهای موجود موثر و کارامد هستند، مورداستفاده قرار می‌گیرد.
نرم‌افزار بی پی ام یا همان bpms یک ابزار اتوماسیون فرایند است. این ابزار به شما کمک می‌کند فرایندهای هر روزه را بررسی کنید تا گلوگاه‌های موجود را شناسایی و کم کنید، هزینه‌های شرکت را کنترل کنید، فرایندهای روتین را تا جای ممکن کارامد سازید و از کارآمدی افرادی که در فرایندهای شما درگیر هستند، اطمینان حاصل کنید.

مزایای استفاده از نرم‌افزار bpms

• بهبود انجام کارها و مدیریت فرایندهای سازمان
• سرعت بخشیدن به روند انجام فعالیت‌ها
• امکان مشاهده انحرافات در انجام فرایندها
• کاهش هزینه‌های سازمان
• ارزیابی فعالیت واحدهای مختلف سازمان

کاربرد bpms در صنعت بانکی

بانک یکی از صنایعی است که به شدت با مقررات درگیر است. هم‌چنین بسیاری از موسسات مالی با تعداد زیادی از شهروندان عادی که به خدمات مالی – بانکی نیاز دارند سروکار دارند. علاوه بر این بیشتر مشتریان بانکی امروزه خواستار استفاده از ابزارهای آنلاین و موبایلی هستند. ابزار‌هایی که به آن‌ها اجازه کنترل حساب خود و دریافت‌ اعلانات و هشدار‌های مختلف در شرایط گوناگون مانند برداشت از حساب یا سررسید قسط را می‌دهد. در صنعت مالی یک نرم‌افزار گردش کار مناسب، می‌تواند تفاوت معنی داری را برای موسسات بهره‌بردار نسبت به موسساتی که از فرایند‌های منسوخ استفاده می‌کنند ایجاد کند. سازمانی که به کمک سیستم BPMS یا نرم افزار گردش کار، خدمات مالی کارآمد و مبتنی بر نیاز‌های مشتری ارائه می‌دهد قطعاً در رقابت با موسسات مالی دیگر از مزیت‌های رقابتی بیشتری برخوردار خواهد بود.

]]>
https://tfas.ir/bpms-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af-%d8%a2%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d9%86%da%a9%db%8c/feed/ 0
هوش مصنوعی و بانکداری https://tfas.ir/%d9%87%d9%88%d8%b4-%d9%85%d8%b5%d9%86%d9%88%d8%b9%db%8c/ https://tfas.ir/%d9%87%d9%88%d8%b4-%d9%85%d8%b5%d9%86%d9%88%d8%b9%db%8c/#respond Wed, 23 Nov 2022 05:32:39 +0000 https://test.tfas.ir/?p=170 پیشرفت تکنولوژی باعث شده تا صنایع مختلف شکل دیگری به خود بگیرند و در این دنیای جدید فناوری محور صنایع در حال ارزیابی گزینه ها و اتخاذ راه‌هایی برای خلق ارزش های جدید می باشد که با دنیای امروزه هم خوانی داشته باشد. با این همه یکی از صنایعی که امروزه دستخوش تغییرات بزرگی شده است، صنعت بانکداری می باشد. امروزه تمرکز اصلی بانکداری بر مرکزیت مشتری و پاسخگویی به نیاز او می باشد.

با تغییراتی که پیشرفت فناوری در زندگی روزمره افراد ایجاد کرده، سیستم بانکداری سنتی نیز برای همگام شدن با این سبک زندگی و برآورده کردن انتظارات مشتریان باید تغییرات اساسی ایجاد می کرد. از جمله تغییرات اساسی این صنعت، استفاده از علوم ارتباطات و اینرتنت بانک در ارائه خدمات به مشتریان بود. با ایجاد خدماتی مانند موبایل بانک، اینترنت بانک و خدمات دیگری مانند جابجایی پول از حسابی به حساب دیگر در لحظه و…، صنعت بانکداری توانست مطابق با نیازهای روز مشتریان خود را به روز رسانی کند.

چرا باید از هوش مصنوعی در بانکداری استفاده کنیم؟

استفاده از فناوری شناختی هوش مصنوعی در فرآیند های بانکی، مزایای بسیاری را به همراه خواهد داشت. بسیاری از بانک ها در کشورهای پیشرفته چندین سال است که از هوش مصنوعی در فرآیندهای بانکی خود استفاده می کنند. طبق تحقیقات مشخص شد، حدود ۳۲ درصد از ارائه دهندگان خدمات مالی از فناوری هوش مصنوعی در کسب و کارشان برای کارهایی مانند Predictive Analytics (تجزیه و تحلیل پیش بینی ها)، شناخت صدا، راستی آزمایی، خدمات مشتریان و…. استفاده می کنند.

می‌توان گفت در واقع هوش مصنوعی آینده بانکداری نوین می‌باشد. چون برای مقابله انواع معاملات نادرست و کلاهبرداری ها به قدرت تجزیه و تحلیل داده های بسیاری نیاز داریم، که تنها از هوش مصنوعی بر میاید. الگوریتم های هوش مصنوعی قابلیت آن را دارند که فعالیت های ضد پولشویی را در کمتر از چند ثانیه اجرا کنند، که برای اجرای آن ها به روش های دیگر روزها و ساعت ها زمان لازم است.

  1. بانک ها با استفاده از هوش مصنوعی می توانند حجم عظیمی از داده ها را با سرعت زیادی ضبط و مدیریت کنند تا با تجزیه و تحلیل این داده ها بتوانند بینش های ارزشمندی به دست بیاورند. علاوه بر آن بانک ها می توانند با استفاده از هوش مصنوعی امکاناتی مانند ربات های هوش مصنوعی، مشاوران پرداخت دیجیتال، مکانیسم های شناسایی تقلب بیومتریک، پشتیبانی در هر زمان و… به مشتریان ارائه دهند و همه این ها علاوه بر افزایش درآمد و بهبود رابط مشتریان در بانک ها باعث افزایش سود و کاهش هزینه ها نیز خواهد شد.

مزایای استفاده از هوش مصنوعی در بانکداری

  • بهبود تجربه مشتری
  • پیش بینی خروجی های آینده و ترندها
  • اتوماسیون کردن فرآیند شناخت
  • رابط های تعاملی واقع گرایانه
  • تصمیم گیری موثر

نمونه‌هایی از کاربردهای فناوری هوش مصنوعی در بانکداری

جی‌پی مورگان (JP Morgan): این بانک از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل قراردادهای اعطای وام استفاده می‌کند. جی‌پی مورگان اخیرا از پلتفرم هوشمند قرارداد خود با عنوان COiN رونمایی کرده است.

این پلتفرم امکان تجزیه و تحلیل قراردادها، یادآوری شرایط و ضوابط کلیدی و همچنین داده‌های مهم را برای کاربران مهیا می‌کند. پیش از استفاده از هوش مصنوعی، انجام چنین کاری مستلزم اختصاص نیرویی برابر با ۳۶۰ هزار نفر ساعت بود.

ولز فارگو (Wells Fargo): ولز فارگو اعلام کرده که یک تیم ویژه را در حوزه هوش مصنوعی تشکیل خواهد داد و به توسعه فناوری‌های نوین پرداخت و بهبود خدمات مشتریان خواهد پرداخت. به طور خاص تیم هوش مصنوعی ولز فارگو روی توسعه فناوری‌هایی کار می‌کند که امکان شخصی‌سازی خدمات آنلاین مشتریان را فراهم می‌کنند.

پروژه‌هایی که در حال حاضر برای تیم هوش مصنوعی این بانک تعریف شده، شامل طیف وسیعی است که از شناسایی تقلب یا سو رفتار کارکنان گرفته تا ارائه توصیه‌های شخصی‌ مالی به مشتریان را در خود جای می‌دهد.

بانک آمریکا نیز یک دستیار مجازی مبتنی بر هوش مصنوعی به نام اریکا (Erica) راه‌اندازی کرده است. این دستیار مجازی با هدف ایجاد یکپارچگی در میان یک اپلیکیشن موبایل و چندین دستگاه خودپرداز در سراسر کشور برنامه‌ریزی شده است.

سیتی بانک (CityBank): این بانک اخیرا روی چند پروژه و استارت‌آپ هوش مصنوعی ازجمله فیدزایی (Feedzai) سرمایه‌گذاری کرده است. این استارت‌آپ سعی دارد با استفاده از هوش مصنوعی به شناسایی و مبارزه با تقلب در بانکداری آنلاین بپردازد. یکی دیگر از مثال‌های این مورد شرکتی با نام کلریتی مانی (Clarity Money) است که از مزایای هوش مصنوعی برای کمک به مشتریان در انتخاب محصولات مالی و مدیریت دارایی‌هایشان استفاده می‌کند.

براساس گزارشات منتشر شده در رسانه‌ها «فناوری یادگیری ماشین فیدزایی به صورت خودکار به نظارت بر اختلافات و تغییرات در رفتار پرداختی مشتریان می‌پردازد. این مسئله امکان تجزیه و تحلیل و شناسایی ناهنجاری‌های بالقوه در پرداخت‌ها را پیش از ارسال آن‌ها برای فرآیند تسویه، فراهم می‌کند. این امر درحالی اجرا خواهد شد که سرعت و کارآمدی پردازش داده‌ها به عنوان یک شرط اصلی رعایت شود.» سیتی بانک برنامه‌ریزی کرده که در سال ۲۰۱۹ راه‌حل‌های نوآورانه خود را پیاده‌سازی و اجرا کند.

]]>
https://tfas.ir/%d9%87%d9%88%d8%b4-%d9%85%d8%b5%d9%86%d9%88%d8%b9%db%8c/feed/ 0
با نئوبانک ها آشنا شوید https://tfas.ir/%d9%86%d8%a6%d9%88-%d8%a8%d8%a7%d9%86%da%a9/ https://tfas.ir/%d9%86%d8%a6%d9%88-%d8%a8%d8%a7%d9%86%da%a9/#respond Wed, 23 Nov 2022 05:07:50 +0000 https://test.tfas.ir/?p=156 در سالهای نه چندان دور، “ساعت کار بانک” یک اصطلاح رایح به معنی زمان ارائه سرویس به مشتری در زمان خاص در محل خاص یعنی شعبه بود و یا حتی می توان گفت که هست. عصر جدید بانکداری گرایش بیشتری به مشتری دارد و “ساعت کار بانک” در حال تبدیل شدن به 365/7/24 است و اینکه در هر زمان و هر کجا که یک مشتری بخواهد با بانک خود در تعامل بوده و از خدمات بانکی استفاده نماید.
یکی از راهکارهای رسیدن به این هدف نئو بانک‌ها میباشد. وقتی از نئوبانک صحبت می‌شود منظور بانکی است که بتواند تمامی خدمات بانکی و فرابانکی را به صورت کاملا دیجیتالی و بدون حتی یک شعبه، فقط بر روی گوشی موبایل انجام دهد که دستیابی به چنین ساختاری در نظام بانکداری کشور نیاز به عزمی جدی دارد. پیچیدگی روندها و ساختار بزرگ ۲ ویژگی بارز بانکداری سنتی محسوب می‌شود که در نهایت موجب کندی بیش‌ از حد سرعت خدمات‌رسانی این بانک‌ها شده است.
در سیستم سنتی بانکداری حدود سه چهارم بودجه بانک‌ها صرف هزینه‌های جاری شعب و کارمندان می‌شود، این در حالی است که در نئوبانک‌ها این هزینه‌ها وجود ندارد، البته به جای آن تمامی نئوبانک‌ها بخش عمده درآمد خود را در اختیار توسعه‌دهندگان اپلیکیشن قرار می‌دهند. چرا که آن‌ها باید به صورت مداوم و همیشگی سیستم خود را به‌روز کنند.

تفاوت نئو بانک و بانکداری دیجیتال

باید توجه داشت وقتی صحبت از نئوبانک یا بانکداری دیجیتالی بر بستر موبایل می‌شود این موضوع با سرویس‌های الکترونیکی که بانک‌های سنتی در حال حاضر ارائه می‌دهند، کاملا متفاوت است. سرویس‌های الکترونیکی بانک‌های سنتی، بهره‌برداری این بانک‌ها از بستر فناوری اطلاعات، برای ایجاد امکان دسترسی ساده‌تر به برخی از خدمات بانکی است. در حالی ‌که نئوبانک‌ها در تلاش هستند تا تمام خدمات بانکی اعم از احراز هویت، امکان باز کردن حساب، گرفتن وام، مدیریت مالی و… را در بستر ابزارهای موبایلی به مشتریان عرضه کنند.

نئوبانک در کشورهای دیگر

از سال ۲۰۱۵ برای نخستین بار در انگلیس بود که نئوبانک‌ها پا به عرصه رقابت با بانک‌های سنتی گذاشتند. بانک‌هایی که بر پایه «فین تک» یا همان فناوری مالی استوار شده‌اند و هدف خود را ارائه سرویس‌های سریع‌تر، بهتر و ارزان‌تر به مشتریانی که عصر دیجیتال بخش جدانشدنی از زندگی آن‌هاست، معرفی می‌کنند.
طی پنج سال گذشته، افزایش سرمایه و تعداد مشتریان نئوبانک‌ها به حدی بوده است که تا امروز بیش از ۱۵ موسسه در انگلیس مجوز تاسیس نئوبانک را دریافت کرده‌اند و یک‌سوم رشد درآمد در این کشور را به خود اختصاص داده‌اند. در حال حاضر حدود ۹ درصد از بزرگسالان و ۱۵ درصد از افراد ۱۸ تا ۲۳ ساله بریتانیایی دارای یک حساب در نئوبانک‌ها هستند. البته علاوه بر انگلستان، مشتریان بانکی در بسیاری از کشورهای دیگر اروپایی، آمریکا و حتی هند، امکان استفاده از این ساختار مدرن بانکی را برای مرودات مالی و پولی خود دارند.

]]>
https://tfas.ir/%d9%86%d8%a6%d9%88-%d8%a8%d8%a7%d9%86%da%a9/feed/ 0
سیناتک به هلدینگ تفاس ملحق شد https://tfas.ir/%d8%b3%db%8c%d9%86%d8%a7-%d8%aa%da%a9/ https://tfas.ir/%d8%b3%db%8c%d9%86%d8%a7-%d8%aa%da%a9/#respond Tue, 22 Nov 2022 09:56:23 +0000 https://test.tfas.ir/?p=104 شرکت سیناتک به هلدینگ توسعه فناوری اطلاعات سینا ملحق شد.

سیناتک، یک مرکز نوآوری در حوزه‌ی فناوری‌های مالی (فینتک) است که در حال حاضر فعالیت خود را با سرمایه‌گذاری جسورانه آغاز کرده است.‏ مهم‌ترین نقطه تمایز سیناتک با دیگر صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه، شبکه‌ی ارزشی است که سیناتک در آن قرار دارد: یک بانک، یک کارگزاری بورس، یک شرکت بیمه، یک هلدینگ فناوری اطلاعات، یک شرکت لیزینگ و همچنین یک هلدینگ مدیریت مالی، سهام‌داران سیناتک بوده و با چالش‌های نوآورانه‌ی خود از طریق سیناتک روبرو می‌شوند.‏ سرمایه‌پذیران، همکاران و شرکای استراتژیک سیناتک این فرصت را دارند که جزئی از این شبکه‌ی ارزش شده و از طریق آن بطور مستقیم در بازار فناوری‌های مالی حضور داشته و با بهترین متخصصان این حوزه تعامل داشته باشند.‏

]]>
https://tfas.ir/%d8%b3%db%8c%d9%86%d8%a7-%d8%aa%da%a9/feed/ 0
اعضای جدید هیأت مدیره شرکت تفاس معرفی شدند https://tfas.ir/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%87%db%8c%d8%a6%d8%aa-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%d9%87-%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%b3/ https://tfas.ir/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%87%db%8c%d8%a6%d8%aa-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%d9%87-%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%b3/#respond Tue, 22 Nov 2022 09:55:51 +0000 https://test.tfas.ir/?p=102 ترکیب جدید هیئت مدیره شرکت تفاس با توجه به تصمیم مجمع عمومی شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی تفاس، پس از انتصاب اعضای جدید هیئت مدیره شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا ترکیب جدید هیئت مدیره به شرح ذیل میباشد.

  • جناب آقای کاظم نراقیان (رئیس هیأت مدیره)
  • جناب آقای مصطفی امینی (نائب رئیس هیأت مدیره)
  • جناب آقای ابراهیم محمدی (مدیرعامل و عضو هیأت مدیره)
  • جناب آقای مهدی باستان (عضو هیأت مدیره)
  • جناب آقای محمود زمان‌زاده (مدیرعامل و عضو هیأت مدیره)
]]>
https://tfas.ir/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%87%db%8c%d8%a6%d8%aa-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%d9%87-%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%b3/feed/ 0
انتصاب مدیر عامل هلدینگ تفاس https://tfas.ir/%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%a8-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1-%d8%b9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d9%87%d9%84%d8%af%db%8c%d9%86%da%af-%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%b3/ https://tfas.ir/%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%a8-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1-%d8%b9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d9%87%d9%84%d8%af%db%8c%d9%86%da%af-%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%b3/#respond Tue, 22 Nov 2022 09:49:53 +0000 https://test.tfas.ir/?p=99 دکتر ابراهیم محمدی به ‌عنوان مدیرعامل هلدینگ تفاس منصوب شد

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا، با رای اعضای هیأت مدیره دکتر ابراهیم محمدی که از مدیران باسابقه نظام بانکی است، به عنوان مدیر عامل هلدینگ توسعه فناوری اطلاعات سینا (تفاس) منصوب شد.

 

]]>
https://tfas.ir/%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%a8-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1-%d8%b9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d9%87%d9%84%d8%af%db%8c%d9%86%da%af-%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%b3/feed/ 0